Još toplije

NOVI SAD: Pretežno sunčano i još toplije. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5, a maksimalna 22 stepena.

VOJVODINA: Jutro hladno. U toku dana pretežno sunčano i još malo toplije. Vetar slab južni i jugozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3, a maksimalna 22 stepena.

SRBIJA: Jutro hladno, a po kotlinama i dolinama reka zapadne i južne Srbije sumaglica i magla. U toku dana pretežno sunčano i još toplije. Vetar slab južni i jugozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0, a maksimalna 23 stepena.

NAREDNIH DANA: U petak pretežno sunčano i toplo tokom dana, ali sa pojavom jutarnje magle uz maksimalne temperature do 25 stepeni. U subotu i nedelju svežije sa mogućom kišom povremeno.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Zadržava se relativno povoljan uticaj biometeoroloških prilika na većinu hronično obolelih i osetljivih osoba. Izvestan oprez se savetuje astmatičarima u toku prepodnevnih sati. Meteoropatske reakcije su moguće u blažoj formi. Savetuje se umerena fizička aktivnost i slojevito odevanje.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: pixabay.com