Svežije, povremeno s kišom

NOVI SAD: Još malo svežije i oblačno vreme sa povremenom kišom. Vetar slab istočnih pravaca ili promenljiv. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 9, a maksimalna oko 15 stepeni.

VOJVODINA: Pretežno oblačno vreme sa kišom povremeno. Vetar slab istočnih pravaca, u južnom Banatu moguć i jugoistočni, umeren. Pritisak malo iznad ili oko normale. Minimalna temperatura 9, a maksimalna 15 stepeni.

SRBIJA: Pretežno oblačno vreme sa kišom povremeno. Malo sunčanih intervala biće na krajnjem jugu Srbije. Vetar slab istočnih pravaca ili promenljiv. Pritisak malo iznad ili oko normale. Minimalna temperatura 8, a maksimalna 17 stepeni.

NAREDNIH DANA: U ponedeljak i utorak duži sunčani periodi uz umerenu oblačnost i toplije, oko 20 stepeni u toku dana. U sredu se očekuje prolazna kiša i osveženje po današnjoj prognozi. Samo bi na severu Srbije ostalo suvo. U četvrtak razvedravanje i za naredni vikend suvo sa sunčanim periodima i toplije od proseka po današnjoj prognozi.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Osobama sa srčanim oboljenjima i astmatičarima se savetuje opreznost usled očekivanog uticaja biometeorološke situacije. Promenljivo raspoloženje, pospanost i glavobolja su mogući kod meteoropata. Neophodan je dodatan oprez učesnicima u saobraćaju.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Pixabay