Još malo sunčano i toplo

NOVI SAD: Sunčano i toplo. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 8, a maksimalna 21 stepen.

VOJVODINA: Sunčano i toplo vreme. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u južnom Banatu na momente pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 5, a maksimalna 22 stepena.

SRBIJA: Pretežno sunčano i toplo. Na zapadu i jugu ujutru ponegde magla po kotlinama i dolinama reka. Vetar u Podunavlju i Pomoravlju umeren jugoistočni, a u ostalim krajevima slab istočnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 3, a maksimalna 23 stepena.

NAREDNIH DANA: U sredu i četvrtak promenljiva oblačnost uz sunčane periode i par stepeni svežije. U petak i za naredni vikend neznatno niža temperatura uz promenljivu oblačnost i pretežno suvo vreme, a samo u petak krajem dana može biti retke pojave kratkotrajne kiše.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Biometeorološke prilike mogu izazvati pojačane tegobe kod pojedinih horonično obolelih osoba. Oprez se savetuje cerebrovaskularnim, mentalno nestabilnim i srčanim bolesnicima. Nemir i pospanost se mogu javiti kao meteoropatske reakcije.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Tanjug