Maglovito jutro, tokom dana sunčano, do 16 stepeni

U Srbiji jutro maglovito i hladno, ponegde sa slabim prizemnim mrazem, a tokom dana biće uglavnom sunčano. Magla ili niska oblačnost će se ponegde u Vojvodini, po kotlinama i duž rečnih tokova zadržati i duže tokom dana.

U ostalim krajevima pretežno sunčano, saopštio je RHMZ. Uveče i tokom noći u nižim predelima ponovo će se formirati magla.

Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od 1 do 6 , najviša dnevna od 12 do 16 stepeni. U Beogradu jutro maglovito i hladno, na širem području grada ponegde sa slabim prizemnim mrazem.

Tokom dana pretežno sunčano osim nižih delova grada gde će se magla ili niska oblačnost zadržati veći deo dana. Jutarnja temperatura oko 6, najviša dnevna oko 14 stepeni.

Prema izgledima za narednih sedam dana, do 15. novembra , jutra hladna, u većini krajeva sa slabim prizemnim mrazem, a u nižim predelima i maglom ili niskom oblačnosću, koja će se ponegde u Vojvodini, po kotlinama i dolinama reka zadržavati i duže tokom dana.

U brdsko-planinskim predelima, kao i u mestima bez dužeg zadržavanja magle, prevlađivaće sunčano sa temperaturom uglavnom oko prosečnih vrednosti.

Novosadski Info / Tanjug