Vučević osudio pretnje Vučiću: Apelujem na nadležne državne organe da pod hitno reaguju

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pozvao je danas nadležne državne organe da reaguju na pretnje Srđana Noga upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

“Srbija nikada više neće biti zemlja u kojoj ubijaju premijera, a tajkuni i mafija kroje državnu politiku! I to treba da znaju svi, a posebno ovaj stvor koji nosi vešala, nasilno upada u Skupštinu Srbije, i po ko zna koji put javno preti likvidacijom predsednika Srbije i njegove porodice. Apelujem na nadležne državne organe da pod hitno reaguju, da već jednom spreče ovakvo nasilje. Javni poziv na ubistvo predsednika države je znak bolesnog primitivizma, ali i krivično delo. Mržnja je jedno, od toga im nema spasa, ali ne smemo da dozvolimo ovakve sramne pokušaje da se zaustavi predsednik svih nas, predsednik naše države Srbije, i pokušaje rušenja njenih temelja i stvaranje anarhije”, napisao je Vučević na svom Instagram profilu.

Nekadašnji funkcioner i poslanik Dveri, ekstremno desnih stavova i ekscesnog političkog angažmana, Srđan Nogo, ponovo je uputio pretnje predsedniku Aleksandru Vučiću, njegovoj porodici, ovaj put i deci, “prognozirajući” im svima “tragičan kraj”.

Novosadski Info / RTV / Foto: RTV