I dalje magla

NOVI SAD: Magla ili niska oblačnost sa sumaglicom. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2, a maksimalna 5 stepeni.

VOJVODINA: Magla ili niska oblačnost sa sumaglicom. Samo će na jugu biti malo sunčanih intervala. Vetar slab istočni, na jugu Banata popodne umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0, a maksimalna 8 stepeni.

SRBIJA: Ujutru magla u mnogim krajevima, a na jugu i slab mraz. Na severu bez mraza, ali sa celodnevnom maglom. Povremenih sunčanih intervala biće ponegde u centralnim i južnim krajevima Srbije, a na planinama duži sunčani periodi i toplije. Vetar slab istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -8, a maksimalna 9 stepeni.

NAREDNIH DANA: U nedelju i početkom iduće sedmice suvo. Postojaće i dalje povoljni uslovi za duže zadržavanje magle ili niske oblačnosti sa sumaglicom. U košavskom području bi trebalo da se razilaze magla i niski oblaci od nedelje uz povremene sunčane intervale.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Biometeorološke prilike mogu uticati relativno nepovoljno na hronično obolele i osetljive osobe, ali se u jutarnjim satima izvestan oprez savetuje cerebrovaskularnim bolesnicima i astmatičarima. Poremećaj sna i glavobolja su moguće meteoropatske reakcije. Preporučuje se adekvatno odevanje, naročito u jutarnjim satima. Pažnja se preporučuje učesnicima u saobraćaju.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Tanjug