Dunavski park kao praznični raj za selfije

Ukrašen dekorativnim prazničnim svetiljkama, Dunavski park postao je pravi raj za selfije i večernje šetnje Novosađana.

Iako, shodno propisanim merama i preporukama, klizalište, zimski kafić kao i novogodišnji bazar „Snežni grad“ ove godine neće biti postavljeni, Dunavski park će ipak po svemu sudeći biti jedno od omiljenih prazničnih mesta.

Kako se navodi na sajtu manifestacije „Ledena šuma“, imajući u vidu da se Novi Sad ovih dana ušuškava u najlepše praznično ruho ulične rasvete i dekoracije, i oni su se potrudili da deo ukrasa i rasvete koji je namenjen za ovogodišnje održavanje „Ledene šume“ postave u Dunavskom parku, te pozivaju Novosađane da učestvuju u nagradnom foto konkursu koji ove zime organizuje Turistička organizacija Grada Novog Sada.

Centar našeg grada, Zmaj Jovina i Dunavska ulica kao i Dunavski park su neke od najlepših lokacija za praznične fotografije i zato pošaljite svoje viđenje Novog Sada iz neke svetlucave večernje šetnje i osvojite lepe nagrade za ove zimske dane, pozivaju organizatori ove manifestacije.

Isto tako, u želji da zadrže deo svoje tradicije i da podrže lokalne izvođače koji su s njima od početka održavanja „Ledene šume“, u periodu od 18. do 31. decembra će kulturno-zabavni program publici predstaviti preko svoje Fejsbuk stranice i zvaničnog Jutjub kanala.

Izvođači koji su angažovani na programima „Ledena šuma“, „Iz svih uglova“ i „Dečija Nova godina“ će snimati svoje nastupe bez prisustva publike u tehnički opremljenom prostoru u parku a uvažavajući sva pravila, mere i propise upotrebe Dunavskog parka za koje smo pribavili dozvole i odobrenja.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Tanjug