Oblačno

NOVI SAD: Pretežno oblačno. Kasnije popodne i uveče je moguća pojava kratkotrajne slabe kiše. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2, a maksimalna 8 stepeni.

VOJVODINA: Promenljivo oblačno s malo sunčanih intervala. Na severu naoblačenje i moguća pojava slabe kiše. Temperatura u manjem porastu. Vetar slab istočni, na jugu Banata umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1, a maksimalna 9 stepeni.

SRBIJA: Promenljivo oblačno uz sunčane intervale. Na severu popodne naoblačenje i uveče moguća pojava kiše. Vetar slab istočni i jugoistočni, na jugu Banata umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -4, a maksimalna 11 stepeni.

NAREDNIH DANA: U sredu i četvrtak suvo i znatno toplije. Sa jugozapada dolazi topao vazduh na naše područje uz umeren južni i jugoistočni vetar. U četvrtak uveče naoblačenje sa kišom na severu, a u petak kiša u svim krajevima uz zahlađenje, a krajem dana susnežica.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Biometeorološke prilike će biti relativno povoljne za većinu hroničnih bolesnika. Izvestan oprez se savetuje srčanim bolesnicima. Kod osetljivih osoba su moguće meteoropatske reakcije u blažem obliku. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje dodatna pažnja.

Novosadski Info / Dnrvnik / Foto: Tanjug