Nova šalter sala Poreske uprave u Novom Sadu

Gradska poreska uprava obaveštava poreske obveznike da danas počinje sa radom nova šalter sala, u ulici Vojvođanskih brigada br. 24-26. Prijem stranaka –  svakim radnim danom od 8.00 do 14.00 časova.

Nova šalter sala je moderna, sa kapacitetom koji će zadovoljiti potrebe poreskih obveznika Grada Novog Sada i unaprediti poslovanje Gradske poreske uprave kao servisa u službi građana.

Počev od danas, šalter sala na Trgu slobode br. 4, ulaz iz ulice Ilije Ognjanovića i pisarnica Gradske poreske uprave u Gradskoj kući, na Trgu slobode br. 1, neće više raditi.

Poštujući situaciju prouzrokovanu virusom Covid 19, a u cilju očuvanja zdravlja sugrađana Gradska poreska uprava je omogućila svim poreskim obveznicima da se obrate putem elektronske pošte i ovim putem ponovo apeluje na sugrađane da u daljoj komunikaciji koriste elektronski vid obraćanja, putem e-maila: 
gpu@novisad.rs – za sve pisane podneseke, pa i podneske u vezi sa pomenutim obaveštenjem o stanju duga; naknade.gpu@novisad.rs – za prijem poreskih prijava i svih drugih podnesaka vezano za naknadu za zaštitu i unapređivanje životne sredine i naknade za korišćenje javnih površina uverenja.gpu@novisad.rs – za prijem zahteva za izdavanje uverenja.

Sve potrebne informacije moguće je dobiti i na brojeve telefona: 4871-751 i 4871-707.

Novosadski Info / RTV / Foto: RTV