Dubravka Negre u oproštajnoj poseti u Novom Sadu

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je u oproštajnu posetu direktorku Regionalnog predstavništva Evropske investicione banke za Zapadni Balkan Dubravku Negre.

Oni su na sastanku u Gradskoj kući razgovarali o veoma uspešnoj saradnji te institucije sa državnim organima i subjektima na nivou cele zemlje, a posebno je apostrofiran intenzivan rad sa lokalnim samoupravama.

Gradonačelnik Vučević je istakao da je zahvaljujući toj plodonosnoj saradnji, ali nesporno i ličnom angažovanju i liderstvu direktorke predstavništva EIB, poboljšan i kvalitet života Novosađana u proteklim godinama.

On je zahvalio na podršci Dubravki Negre u realizaciji dosadašnjih važnih poslova, kao i na svesrdnoj i konkretnoj pomoći i savetima u vezi sa modalitetima finansiranja nekih budućih projekata.

Direktorka Negre je naglasila da je veoma važno to što je Evropska investiciona banka u Republici Srbiji prepoznata kao siguran partner za mnoge strateške projekte i izrazila zahvalnost Gradu Novom Sadu na dosadašnjoj veoma korektnoj saradnji. Sagovornici su izrazili nadu da će dobar poslovni kontakt, na svim nivoima u zemlji, biti nastavljen i sa narednim rukovodstvom predstavništva EIB za Zapadni Balkan.

Novosadski Info