Veoma hladno

NOVI SAD: Hladno i promenljivo oblačno s malo sunčanih intervala. Vetar umeren zapadni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -5, a maksimalna 1 stepen.

VOJVODINA: Hladno i promenljivo oblačno s malo sunčanih intervala. U Banatu oblačnije s malo snega, a u ostalim predelima suvo. Vetar umeren zapadni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -5, a maksimalna 0 stepeni.

SRBIJA: Hladno i oblačno s malo sunčanih intervala. Moguća je pojava kratkotrajnog snega u centralnim predelima, dok će u ostalim predelima biti suvo. Vetar umeren zapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -8, a maksimalna 2 stepena.

NAREDNIH DANA: Za vikend i u ponedeljak još hladnije, pa ćemo imati ledene dane. Povremeno će padati sneg u subotu i nedelju, dok se u ponedeljak očekuje suvo vreme sa jakim mrazem ujutru i sunčanim intervalima tokom dana.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Vremenske prilike će imati relativno nepovoljan uticaj na hronične bolesnike. Oprez se naročito savetuje osobama sa srčanim oboljenjima i reumatičarima. Moguće su uobičajene meteoropatske reakcije. U saobraćaju je neophodna dodatna pažnja.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: pixabay.com