Jak mraz ujutru, preko dana i sunce

NOVI SAD: Suvo sa jakim mrazem ujutru i sunčanim intervalima tokom dana. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -10, a maksimalna -3 stepeni.

VOJVODINA: Suvo sa jakim mrazem ujutru i sunčanim intervalima tokom dana uz dnevnu temperaturu ispod 0 stepeni u svim krajevima. Vetar slab severnih pravaca ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -12, a maksimalna od -2 stepena.

SRBIJA: Suvo sa jakim mrazem ujutru i sunčanim intervalima tokom dana uz dnevnu temperaturu ispod 0 stepeni u svim krajevima. Vetar slab severnih pravaca ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -14, a maksimalna -1 stepen.

NAREDNIH DANA: U utorak ujutru takođe jak mraz i promenljiva oblačnost tokom dana. U sredu jak mraz ujutru i duži sunčani periodi uz postepen porast dnevne temperature koji će se nastaviti u drugoj polovini sedmice uz značajnije otopljenje u petak i za naredni vikend.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Biometeorološka situacija može relativno nepovoljno uticati na većinu hroničnih bolesnika. Najizraženije tegobe mogu osetiti cerebrovaskularni i srčani bolesnici. Problemi sa snom i bolovi u mišićima su moguće meteoropatske reakcije. Oprez se savetuje učesnicima u saobraćaju.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Tanjug