Oblačno i hladnije

NOVI SAD: Hladnije i oblačno s manjom šansom za slab sneg. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura -1, maksimalna 2 stepena.

VOJVODINA: Hladnije i oblačno s malo sunčanih intervala na severu. Na jugu je moguć slabo sneg povremeno. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura -2, maksimalna 3 stepena.

SRBIJA: Hladnije sa snegom povremeno, osim po Vojvodini gde će biti suvo, a na severu s malo sunčanih intervala. Vetar umeren zapadni i severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura -2, a maksimalna 4 stepena.

NAREDNIH DANA: U sredu ujutru slab mraz, a tokom dana suvo na severu sa sunčanim intervalima, a u ostalim krajevima sa slabim snegom povremeno. U četvrtak ujutru mraz, a tokom dana promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima uz manji porast temperature.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Očekivane biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe kod hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje osobama sa povišenim krvnim pritiskom i respiratornim problemima. Glavobolja i razdražljivost se mogu javiti kao meteoropatske reakcije. Preporučuje se dodatna opreznost učesnicima u saobraćaju.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Dnevnik