I sunce i sneg i kiša

NOVI SAD: U noći kiša i susnežica. Ujutru padavine prestaju uz delimično razilaženje oblaka i sunčane intervale. Krajem dana novo naoblačenje s kišom uveče. Vetar slab do umeren južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 2, a maksimalna 11 stepeni.

VOJVODINA: U noći kiša i susnežica. Oblaci su ujutru na istoku, pa će malo padavina. Zatim dolazi do delimičnog razilaženja oblaka uz sunčane intervale. Kasnije popodne stižu novi oblaci koji će usloviti kišu uveče. Vetar umeren južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 1, a maksimalna 11 stepeni.

SRBIJA: U noći kiša i susnežica. Oblaci ujutru odlaze na istok, pa će malo padavina biti na jugu. U ostalim krajevima delimično razilaženje oblaka uz sunčane intervale. Kasnije popodne dolaze novi oblaci koji će usloviti kišu uveče. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura -2, a maksimalna 12 stepeni.

NAREDNIH DANA: U subotu toplo sa sunčanim periodima. U nedelju naoblačenje s kišom i padom temperature na severu i zapadu koje se širi tokom dana na ostale krajeve. Krajem dana je moguća susnežica na severu.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Biometeorološka situacija imaće nepovoljan uticaj na osobe sa varirajućim krvnim pritiskom i astmatičare. Od meteoropatskih reakcija moguće su glavobolja, pospanost i nervoza. Savetuje se oprez svim učesnicima u saobraćaju.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: pixabay.com