Zahlađenje sa snegom

NOVI SAD: Zahlađenje s kišom koja brzo prelazi u sneg. Duvaće pojačan severozapadni vetar. Pritisak ujutru ispod normale, a popodne i uveče iznad normale. Minimalna temperatura -5, a maksimalna 4 stepena.

VOJVODINA: Zahlađenje sa snegom. Počeće da duva pojačan severni vetar. Temperatura u naglom padu. Pritisak ujutru ispod normale, a popodne i uveče iznad normale i u daljem porastu. Minimalna temperatura -6, a maksimalna 9 stepeni.

SRBIJA: Jako zahlađenje s kišom koja brzo prelazi u sneg, najpre na severu. Počeće da duva pojačan severni i severozapadni vetar. Pritisak ujutru ispod normale, a popodne i uveče iznad normale i u daljem porastu. Minimalna temperature -6, a maksimalna 12 stepeni.

NAREDNIH DANA: Od petka, 12. februara do 19. februara imaćemo izuzetno hladno vreme sa lednim danima i povremenim slabim snegom. Maksimalne dnevne temperature će se spustiti blizu -10 stepeni, a minimalne moguće i ispod -20 stepeni ponegde.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Biometeorološke prilike će uticati nepovoljna na hronično obolele i osetljive osobe. Oprez se savetuje srčanim i respiratornim bolesnicima. Kod meteoropata su očekivani nesanica i bolovi u mišićima. Opreznost se preporučuje svim učesnicima u saobraćaju.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Dnevnik