Vrlo hladno i suvo

NOVI SAD: Vrlo hladno i suvo uz umerenu oblačnost sa sunčanim intervalima. Duvaće pojačan severn i severozapadni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -8, a maksimalna -3 stepena.

VOJVODINA: Vrlo hladno i suvo uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Više oblaka biće na jugoistoku, a više sunčanih sati biće na severu. Duvaće pojačan severozapadni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -9, a maksimalna -3 stepena.

SRBIJA: Vrlo hladno i preovlađujuće suvo uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Duži sunčani periodi se očekuju na severu. Duvaće umeren do pojačan severni i severozapadni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -9, a maksimalna -1 stepen.

NAREDNIH DANA: Za vikend i tokom većeg dela iduće sedmice imaćemo izuzetno hladno vreme s ledenim danima i povremenim snegom u zapadnim, centralnim i južnim predelima. Na severu suvo. Maksimalne dnevne temperature biće nekoliko stepeni ispod nule, a minimalne oko -10.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Poboljšanje biometeorološke situacije povoljno će uticati na većinu hronično obolelih. Srčanim i cerebrovaskularnim bolesnicima se i dalje savetije izvestan oprez. U saobraćaju se preporučuje pažnja.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Dnevnik