Suvo i još toplije

NOVI SAD: Suvo sa sunčanim intervalima i malo toplije. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2, a maksimalna 11 stepeni.

VOJVODINA: Suvo sa sunčanim intervalima uz promenljivu oblačnost i toplije. Duvaće umeren jugoistočni vetar, u južnom Banatu pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1, a maksimalna 12 stepeni.

SRBIJA: Suvo sa sunčanim intervalima uz promenljivu oblačnost i toplije. U Timočkoj Krajini će biti hladnije. Duvaće umeren jugoistočni vetar u Pomoravlju i Podunavlju, a u ostalim predelima slab južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3, a maksimalna 14 stepeni.

NAREDNIH DANA: Za vikend sve toplije uz sunčane intervale i umerenu oblačnost sa dnevnom temperaturom do 15 stepeni. Porast temperature se nastavlja početkom iduće sedmice uz pretežno sunčano i pravo prolećno vreme s maksimalnim temperaturama do 20 stepeni.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Biometeorološke prilike mogu imati povoljan uticaj na hronične bolesnike, ali se osobama sa kardiovaskularnim tegobama savetuje izvesna opreznost. Moguće su nesanica, razdražljivost i glavobolja kao meteoropatske reakcije. Savetuje se oprez svim učesnicima u saobraćaju.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Tanjug