Saopštenje za javnost GrO SNS NS

Saopštenje Stranke slobode i pravde (SSP) da navodno „vlast Srpske napredne stranke generiše mržnju prema sopstvenim građanima i koristi nasilje u obračunu sa svojim neistomišljenicima“ predstavlja nebulozu kakvu još samo njihova matična, Demokratska stranka, može da plasira u javnost. Pomenuto saopštenje je zbog bolesne želje za povećanjem više nego skromnog rejtinga prepuno laži u svakoj rečenici.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu podseća članove Stranke slobode i pravde, ali i javnost, da se masovna tuča koja se dogodila u subotu u ulici Laze Telečkog dogodila oko 18 sati, a ne posle 20 časova, kada je zabranjen rad ugostiteljskih objekata. Takođe podsećamo da je policija reagovala u najkraćem roku, a to očekujemo i od pravosudnih organa. Ovaj nemili događaj nema ama baš nikakve veze ni sa jednim funkcionerom, niti članom Srpske napredne stranke. Takođe podsećamo da se sličan događaj odigrao nedavno u Temerinskoj ulici i da je policija reagovala, kako zbog tuče, tako i inspekcije zbog rada objekta posle 20 časova. Proteklih dana inspekcije i policija su širom Srbije intervenisale u više od 1500 slučajeva organizovanja tzv. „korona žurki“ u cilju sprečavanja širenja zaraze, ali i poštovanja Zakona.

Za razliku od onih koji poput najokorelijih huligana upadaju u Javni medijski servis Srbije i napadaju zaposlene i policiju, a istovremeno im ni porodično nasilje nije strano, Srpska napredna stranka upravo se trudi da joj borba protiv kriminala i nasilja bude jedan od prioriteta u delovanju. Građani to svakodnevno prepoznaju i zato nam od 2012. godine na svim izborima, od lokalnih, preko pokrajinskih do republičkim daju bezrezevnu podršku.

Novosadski Info