Saopštenje za javnost GrO SNS NS

Ko se bavi kriminalom ne sme da izađe pred birače.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu, povodom optužbi od strane Stranke slobode i pravde za „generisanje mržnje i saradnju sa kriminalcima funkcionera“ naše političke organizacije, poručuje autorima saopštenja pomenute strančice da postave pitanje svom predsedniku Draganu Đilasu na koji način je za kratko vreme došao do bogatstva od preko pola milijarde evra.

Tako nešto nije moguće ni u mnogo bogatijim zemljama od naše. Neka ga pitaju i to kako se tako pošten, kako u javnosti bezuspešno pokušava da se predstavi, našao na zajedničkoj fotografiji sa Vladimirom Jovanovićem Japancem, koji se dovodi u vezu da velikim brojem likvidacija?

Neka Stranka slobode i pravde objasni i vezu najbliže Đilasove saradnice Marinike Tepić sa narko dilerom iz Pančeva, izvesnim Filipovićem?

To su samo neki razlozi zbog kojih ta stranka i njeni pajtaši ponikli iz Demokratske stranke, nisu imali hrabrosti da izađu na junske izbore, jer se plaše suda građana Srbije. Građane niko do sada nije uspeo da prevari, pa neće ni Đilas.

Što se tiče optužbi o „generisanju mržnje i veze sa kriminalcima“ funkcionera Srpske napredne stranke u poslednjim incidentima u Novom Sadu, Srpska napredna stranka podseća da nijedan član, a kamoli funkcioner SNS nije učestvovao u ovim događajima.

Istovremeno, policija i pravosudni organi pravovremeno su reagovali i dokazali da je naš grad u potpunosti bezbedan. Borba protiv kriminala jedan je od osnovnih ciljeva Srpske napredne stranke i naših koalicionih partnera, u šta građani svakodnevno mogu da se uvere.

Novosadski Info / GrO SNS NS