Ujutru magla, tokom dana sunčano i toplo

​​​​​​​NOVI SAD: Ujutru je moguća magla, a tokom dana sunčano i toplo za ovo doba godine. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3, a maksimalna 17 stepeni.

VOJVODINA: Ujutru ponegde magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Vetar slab, ujutru promenljiv, a tokom dana istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0, a maksimalna 18 stepeni.

SRBIJA: Ujutru ponegde magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Vetar slab, ujutru promenljiv, a tokom dana istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2, a maksimalna 19 stepeni.

NAREDNIH DANA: U petak sunčano i znatno toplije s maksimalnim temperaturama do 20 stepeni. Za vikend sledi zahlađenje s vrlo malo kiše u subotu, a na planinama sa slabim snegom. Početkom iduće sedmice ujutru slab mraz, a tokom dana sunčano uz postepeni porast temperature.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Nastavlja se period sa povoljnim uticajem biometeoroloških prilika za većinu hroničnih bolesnika i osetljivih osoba. Izvestan oprez se savetuje osobama sa varirajućim krvnim pritiskom, kao i astmatičarima u jutarnjim satima. Preporučuju se umerene aktivnosti i slojevito odevanje u skladu sa dnevnom temperaturom vazduha.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Dnevnik