Hladnije i oblačno, tokom dana suvo

Hladnije i oblačno jutro sa snegom koji brzo prestaje. Tokom dana suvo uz razvedravanje. Vetar umeren severni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -2, a maksimalna 7 stepeni.

Hladno, na jugu ujutru oblačno sa susnežicom i snegom, a na severu sunčani periodi. Od sredine dana se razvedrava. Vetar umeren severni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -3, a maksimalna 8 stepeni.

Hladnije i oblačno sa kišom, susnežicom i snegom, a samo u većem delu Vojvodine suvo. Vetar umeren severnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -3, a maksimalna 8 stepeni.

U četvrtak ujutru mraz i pretežno sunčano tokom dana uz porast dnevne temperature. Vetar slab južni i jugozapadni. U petak još malo toplije uz naoblačenje popodne na severu gde je moguća slaba kiša. U ostalim krajevima suvo. Za vikend toplije uz prolazna naoblačenja.

Očekivana biometeorološka situacija izazivaće uobičajene tegobe kod većine hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje osobama sa povišenim krvnim pritiskom i respiratornim tegobama. Od meteoropatskih reakcija mogući su reumatski bolovi i neraspoloženje. Preporučuje se povećana koncentracija svim učesnicima u saobraćaju.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: pixabay.com