Prohladno i suvo

​​​​​​​NOVI SAD: Prohladno i suvo sa sunčanim periodima i umerenom oblačnošću. Duvaće pojačan severni vetar. Pritisak malo ispod normale. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 1, a maksimalna 10 stepeni.

VOJVODINA: Prohladno i pretežno suvo u većini predela. Na zapadu i severu sa sunčanim periodima, a u Banatu s više oblaka i povremenom kišom. Duvaće pojačan severni vetar. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 0, a maksimalna 11 stepeni.

SRBIJA: Hladno i pretežno oblačno. Na istoku i jugu će padati kiša i susnežica, a na planinama sneg. Popodne se očekuju padavine i u zapadnim i centralnim predelima. Duvaće pojačan severni i severozapadni vetar. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 0, a maksimalna 11 stepeni.

NAREDNIH DANA: U sredu i četvrtak pretežno oblačno i još malo hladnije s povremenom kišom, susnežicom i snegom. Samo će u Vojvodini biti pretežno suvo ili s malo padavina. U petak i za vikend temperatura u postepenom porastu.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Poboljšanje biometeoroloških prilika doprineće smanjenju tegoba kod većine hronično obolelih i osetljivih osoba. Kao meteoropatske reakcije mogući su reumatski bolovi i neraspoloženje. Pažnja se preporučuje učesnicima u saobraćaju.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Dnevnik