POČELA KAMPANjA ZA VAKCINACIJU MLADIH U NOVOM SADU – “ŽIVOT TE ZOVE”

Grad Novi Sad realizuje kampanju pod nazivom “Život te zove” u kojoj učestvuju gradske institucije, novosadski festivali, sportski savezi, udruženja građana i nevladine organizacije. Kampanja se temelji na direktnom pozivu punoletnim građanima Novog Sada da zajedničkim snagama, vakcinisanjem protiv KOVID19, ubrzamo vraćanje zdravom i normalnom toku života.

Slogan „Život te zove“ direktno, neposredno i bez cenzure prikazuje kako je život izgledao pre pandemije, na koji način građani Novog Sada mogu doprineti odgovornijem društvu u kojem živimo. Postoji jednostavan način da mu se vratimo: Život nas zove – naše je samo da se odazovemo. Vakcinacija predstavlja sredstvo da zajedničkim snagama dođemo do cilja.

Kampanja “Život te zove” podseća nas na to kako je život izgledao pre pandemije i razgovara sa javnošću o onome što nas je sve zadesilo – osećaj ustručavanja i nedostatka slobode. Kampanja nas podseća da period koji je bio težak za sve napokon možemo da ostavimo iza sebe  i vratimo se tom životu koji nas – zove. Kampanja je podeljena na više segmenata: Utakmica te zove, Kultura te zove, Festival te zove, Putovanje te zove i Žurka te zove, gde se obuhvataju segmenti naše svakodnevice. „Život te zove“ razgovara sa svakom osobom pojedinačno, o njenim željama i potrebama koje se stavljaju na PRVO MESTO.

Novi Sad se mnogo puta pokazao kao relevantan i ključan faktor u sprovođenju mnogih društveno-odgovornih akcija. Kako bi Novi Sad opet bio onaj grad kakvim ga znamo, potrebno je vrlo malo uloženog truda. Vakcinisanjem ćemo zaštiti sebe i ljude oko nas, te otvoriti prostor za mnoge stvari koje nam poslednjih godinu dana promiču pred očima: festivali, utakmice, žurke i putovanja.

Ne zaboravimo na činjenicu da je trenutno jedini legitimni način da život vratimo u normalni tok – Vakcinacija. Više informacija na sajtu novisadtezove.rs