Gradonačelnik Novog Sada uzeo učešće na svetskom političkom samitu

Prijateljstvo NR Кine i Republike Srbije je na istorijskom maksimumu. Takođe, prijateljstvo sa državnog nivoa se prelilo i na političke organizacije, КP Кine i Srpsku naprednu stranku.

Gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević oglasio se na svom instagram profilu povodom svetskog političkog samita i obeležavanja godišnjice КP Кine.

“Privilegija je danas biti deo onlajn svetskog političkog samita povodom stogodišnjice КP Кine, a uvažavanje koje Srbija kontinuirano dobija od ove svetske velesile ogleda se u tome što je predsednik Vučić bio jedan od samo 22 lidera koji se obratio samitu. Ponosom su mi se ispunile grudi dok sam slušao govor našeg predsednika i pratio reakcije, jer sav naš trud ovih godina oko promena i reformi i borba za neku novu Srbiju je dao rezultat – naša zemlja je na pravoj strani istorije, ne kaskamo više za događajima, već ih anticipiramo i predvodimo. Hvala КP Кini na dosadašnjoj podršci, naše čelično prijateljstvo jača iz godine u godinu, a prave stvari su tek pred nama”, izjavio je Miloš Vučević.