Pilja: Hvala hrvatskim novinama što mi prave reklamu


Narodni poslanik i član Gradskog odbora SNS u Novom Sadu Biljana Pantić Pilja, reagujući na tekst dnevnih novina Nova, zahvalila se „hrvatskim novinama što joj prave reklamu“.

“Ali, mogao bi kolega advokat, vaš sagovornik, da vas edukuje. Samo morate prvo i vi i on da pročitate mnogo zakona i propisa da bi znali o čemu pričate.

Evo ja pozivam da Agencija za borbu protiv korupcije utvrdi da li postoji neki sukob interesa u slučaju advokata i narodnog poslanika, mene“, navodi Pilja.

Кaže da poziva novinare, kako je navela, tajkunskih novina i “mladog kolegu, željnog reklame da dobro izuči materiju“.

“I kad se edukujete, ne morate meni da se izvinjavate, nego građanima Srbije što iznosite neistine. Nego, nisam nigde pročitala u ovim tajkunskim medijima kolika je plata Marinike Tepić? Кoliko je plaća Dragan Đilas? Кoliko košta Marinika Tepić? To ne pitate i ne objavljujete jer vam je isti gazda ali ne brinite, građani ne zaboravljaju i daju svoj sud na izborima“, navela je Pilja.

Novine Nova napisale su da poslanica SNS Biljana Pantić Pilja pored toga što je zaposlena u kancelariji oca gradonačelnika Miloša Vučevića, kao advokat zastupa i javna preduzeća u Novom Sadu. Poslanica Pilja je ovim, kako piše Nova, u mogućem sukobu interesa, s obzirom da kao poslanik i zastupnik vlasti direktno može da utiče i na sporove, piše Nova.