ŠAMPION U KIK BOKSU NA PRIJEMU U GRADSKOJ KUĆI

Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin primio je kik boksera Nikolu Todorovića koji je osvojio WAKO PRO titulu na nedavno održanom takmičenju u Francuskoj. 

– Izuzetno mi je zadovoljstvo i čast što danas dočekujem velikog borca i šampiona Nikolu Todorovića i njegovog trenera Zorana Bačulova iz Kik boks kluba „Warrior Gym“ iz Veternika. Ovaj uspeh je pokazatelj da su naporan rad i trud uz talenat dobitna formula za ostvarenje vrhunskih sportskih rezultata. Grad Novi Sad je grad sporta i cilj nam je da mlade ljude koji predstavljaju našu zemlju na takmičenjima u inostranstvu podržimo na najbolji mogući način – rekao je Ognjen Cvjetićanin i dodao da će Grad i dalje nastaviti da ulaže u trofejne klubove i sportiste .

Kik bokser Nikola Todorović je rekao da mu osvajanje ove titule na prvenstvu u Francuskoj mnogo znači.

– Na osnovu mojih dosadašnjih rezultata ukazala mi se prilika da učestvujem u meču za titulu svetskog šampiona koja je izuzetno priznata. Uz dobru taktiku, izuzetnu pripremljenost i dobar tim uspeo sam da savladam protivnika i da postignem ovaj rezultat. To predstavlja još jedan korak više na lestvici moje dosadašnje karijere. Nastavljam dalje sa treninzima i pripremama za Svetsko prvenstvo koje će biti održano u Italiji krajem oktobra – rekao je Nikola Todorović.