GO SNS NOVI SAD: ĐILASOVCI, KRISTALNA NOĆ, UPADI U KUĆE I KONFISKACIJA IMOVINE SU ZAOSTAVŠTINA VAŠIH PREDAKA

 Etiketiranje političkih neistomišljenika jedna je od karakteristika totalitarnih sistema. S obzirom na to da se veliki broj potomaka onih koji su u našoj zemlji uveli jednoumlje nalazi među članstvom Demokratske stranke i strančica nastalih njenim raspadom, ne čudi nas sadržaj današnjeg saopštenja Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i Marinike Tepić. 

 Srpska napredna stranka poziva sledbenike njihovih političkih gurua da, povodom optužbi da aktivisti naše stranke stoje iza farbanja zidova zgrada na Limanima u boje srpske zastave, javnosti dostave dokaze. Gradski odbor Srpske napredne akcije odlučno demantuje da je organizator te akcije, ali itekako podržava isticanje državnih simbola Republike Srbije na za to predviđenim mestima. Srpska napredna stranka takođe podržava intoniranje himne naše zemlje „Bože pravde“ uoči početka nove školske godine u svim školama na teritoriji Srbije. Smatramo da mališani od malih nogu treba da imaju razvijenu svest o tome kojoj zemlji pripadaju i koju otadžbinu, zastavu i himnu treba da vole i cene.

 Srpska napredna stranka pita sledbenike sekte Dragana Đilasa i Marinike Tepić da li bi im možda više odgovarale boje zastava zemalja iz kojih potiču njihovi sponzori, umesto kombinacije crvena-plava-bela? 

 Srpska napredna stranka nema nameru nikome da uskraćuje pravo na političko opredeljenje. Nije zabranila ni vama kada ste kao najgori ulični banditi upadali u Javni medijski servis Srbije i vređali zaposlene i kada ste razbijali Gradsku kuću u našem gradu,  pa nećemo ni mladima koji su kulturno sa transparentima prošetali ulicama jednog dela grada.

 Što se tiče bojazni Stranke slobode i pravde da ćemo navodno organizovati „Kristalnu noć u Novom Sadu“, upadati u kuće i obeležavati ljude žutim trakama, pozivamo ih da se o sprovođenju tih vrsta akcija raspitaju kod svojih predaka. Upravo oni su bili skloni takvom divljaštvu, uz konfiskaciju i nacionalizaciju imovine političkih protivnika. Zbog toga nas ne čudi  što im takve ideje uopšte padaju na pamet  Sreća za građane Srbije da više nisu na vlasti, a kako stoje stvari, nikada više ni neće biti.