SNS OŠTRO OSUDIO NAPAD NA PROSTORIJE STRANKE: Prošlo je vreme kada se vandalizmom dolazilo na vlast u Srbiji

Noćas oko dva sata posle ponoći rabijeno je staklo na prostorijama Mesnog odbora Srpske napredne stranke na Novoj Detelinari, u ulici Ilije Birčanina 27.

Brzom intervencijom policije privedena su dvojica osumnjičenih za taj vandalizam.

Gradski odbor Srpske napredne stranke najoštrije osuđuje napad na prostorije naše organizacije i poručuje da nas ni ovaj, kao ni mnogi prethodni incidenti neće sprečiti u borbi za bolji i lepši Novi Sad i za bolju i jaču Srbiju.
– Svesni smo da će, kako se bliže aprilski izbori, ovakvih primitivnih izliva besa zbog gotovo nikakve podrške u narodu protivnika sadašnje vlasti, biti sve više. Organizatori i počinioci ovakvih dela trebali bi da znaju da je prošlo vreme kada se vandalizmom dolazilo na vlast u Srbiji. Uostalom, građani se dobro sećaju da se ulični prevrat poslednji put završio krađom umetničkih dela i paljenjem Skupštine, pljačkaškim privatizacijama, tajkunizacijom i kriminalizacijom Srbije – saopšteno je iz SNS.

– Onima koji u usijanim glavama razmišljaju o sličnom načinu promene vlasti, Srpska napredna stranka poručuje da se dobro pripreme za aprilske izbore i da nikakvi izgovori za bojkot ne postoje. Izbori, a ne razbijanje i rušenje, jedini su način dolaska na vlast u našoj zemlji. Uništavanjem prostorija političkih protivnika u Evropskoj prestonici kulture i gradu sa takvom istorijom i tradicijom kakvom ima Novi Sad, sigurno se ne pridobija poverenje građana. Na primitivizam pojedinih političkih protivnika, Srpska napredna stranka uvek će odgovarati još većom borbom funkcionera, članstva i simpatizera za bolji i jači Novi Sad, Vojvodinu i Srbiju- navodi se u saopštenju.