Apsolutna pobeda kandidata SNSza savete mesnih zajednicau šapcu

U pet mesnih zajednica na teritoriji grada Šapca danas su održani izbori za savete mesnih zajednica. Biračka mesta su otvorena u 8 časova i birači su svoje pravo mogli da ostvare do 18 časova, a tokom izbornog dana nisu zabeležene nikakve nepravilnosti. Od ukupno  8439 upisanih birača, na birališta je izašlo 2929 birača što je 34,71% od ukupnog biračkog tela na teritoriji tih mesnih zajednica.

“Kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka osvojili su svih 43 mandata i još jednom pokazali koliko poverenje trenutno uživaju u biračkom telu. U poređenju sa izborima za mesne zajednice koji su održani 2017. godine, kada je SNS osvojio 30 mandata, danas su osvojeni apsolutno svi mandati”, izjavio je Branislav Malović, član Predsedništva Srpske napredne stranke i koordinator stranke za Kolubarsko-Mačvanski okrug.

“Nakon potrošenih godina pod vlašću lažnog ekologa Nebojše Zelenovića, pljačkaških privatizacija najuspešnijih šabačkih firmi od strane njegovog mentora Dušana Petrovića, bogaćenja ogromnog broja njima bliskih pojedinaca koji su sa društvenih margina danas postali neki od najbogatijih Šapčana, konačno je došao trenutak da odgovorna i poštena lokalna vlast povede Šabac putem razvoja i prosperiteta uz ogromnu podršku Vlade Republike Srbije i predsednika države Aleksandra Vučića”, rekao je Malović.

“Hvala svim Šapčanima koji su danas izašli na izbore za savete mesnih zajednica i pokazali još jednom ko uživa njihovo poverenje”, izjavio je Malović.