Nikola Selaković, Nataša Tasić Knežević, Olja Petrović i Miloš Terzić obišli danas Pčinjski okrug

Nikola Selaković, Nataša Tasić Knežević, Olja Petrović i Miloš Terzić obišli su danas Pčinjski okrug i tom prilikom posetili muzej-kuću Bore Stankovića i istakli bitnost ulaganja u kulturu, ali i infrastrukturu, kako bi celokupno kulturno blago bilo dostupno kako za domaće, tako i za strane turiste.

„Samo jaka i stabilna vlada i odlučan i nepokolebljiv predsednik mogu da obezbede mir, stabilnost i ekonomski rast Srbije. Razvoj Srbije i sprovođenje svih projekata koji su pred nama mogu da realizuju samo vredni, pošteni i posvećeni ljudi,“ rekao je Nikola Selaković. Selaković je istakao da ozbiljna vremena traže ozbiljnog lidera, koji Srbiji može da osigura prosperitet i sigurnost, a taj lider je predsednik Vučić. „Ako želimo mirnu, stabilnu, ekonomski jaku, uvaženu i modernu Srbiju, mi moramo da budemo zajedno, jer samo  kada smo zajedno, mi možemo sve“, zaključio je Selaković.

„Umetnost ako ne pokrene plemenita osećanja to onda nije umetnost. Tako je govorio naš Bora Stanković. Mi danas, poštujući tradiciju i kulturu, stvaramo bolju budućnost“, rekla je Nataša Tasić Knežević. Tasić je napomenula da je Vranje jedan od mnogobrojnih izvora našeg kulturnog identiteta i dodala da je država prepoznala važnost i uložila velika sredstva u kulturu. „Zajedno smo obnovili muzej-kuću Bore Stankovića, zajedno smo obnovili pozorište „Bora Stanković“, jer zajedno, zaista, možemo sve“, zaključila je Tasić Knežević.

„Bora Stanković opisivao je kako je izgledao jug Srbije nekada, danas je dovoljno da otvorite oči, da pogledate oko sebe i videćete rezutate – nove škole, nove puteve, bolje plate, stabilne penzije, snažniju državu. To su rezultati politike predsednika Vučića i Srpske napredne stranke“, rekao je Miloš Terzić.

„Novoizgrađeni putevi, pruge, bolnice, fabrike, nova radna mesta menjaju našu Srbiju“,

rekla je Olja Petrović. Napredak koji nam je omogućila politika Aleksandra Vučića podstiče nas da se borimo još više i još jače za dalji prosperitet celokupne Srbije, dodala je Petrović.