VUČEVIĆ: LIDERI SZS SU JOŠ JEDNOM DOKAZALI DA SU ONI TI OD KOJIH TREBA OSLOBODITI MEDIJE

Miloš Vučević, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke

Naslovne strana medija koji su pod kontrolom osvedočenih lopova, upravo su odraz u ogledalu Đilasa, Jeremića, Obradovića i ostalih „crnokošuljaša“ srpske politike.To je ono što oni žele Srbiji, nakon ekonomskog genocida koji su godinama sprovodili nad građanima, i ne znam kog već po redu izbornog debakla.

Šta reći o onima za koje su sportski stadioni asocijacija na logore smrti, osim da su se pogubili u političkom samrtnom ropcu.Nisu oni tom, još jednom ogavnom karikaturom na naslovnoj strani uvredili samo građane Srbije. Oni su uvredili ceo region. I Bugare, i Rumune, i Grke. Oni su uvredili i život, i napredak i budućnost naše dece.

Po ko zna koji put apelujem na nadležne državne organe, na medijska udruženja, na civilne organizacije da sankcionišu i zaustave ovakvu propagandu vređanja i omalovažavanja političkih neistomišljenika, da već jednom spreče širenje mržnje kroz aludiranje na periode civilizacijski neprihvatljivih ideologija, da spreče lopove da se kriju iza naslovnih strana medija kojima diktiraju ovakve gadosti, a što je daleko od novinarstva i nikako ne predstavlja slobodu izražavanja, već je odraz bolesne mržnje i frustracija lidera saveza za silovanje i vešanje.

Dokazali su još jednom da su upravo oni ti od kojih treba osloboditi medije, a neka sebi slobodno prave te „Pinočeove stadione“, na kojima će da se međusobno obračunavaju i bore za to ko će biti glavni u tom njihovom savezu.

Naravno da lopovi ne mogu da podnesu to što Srbija, na čelu sa Aleksandrom Vučićem, nezaustavljivo napreduje, što je nezaposlenost na istorijskom minimumu, što je javni dug sve manji, plate sve veće, a investitora sve više, jer Đilasi, Jeremići, Obradovići za državu i narod nikad nisu ni marili, već i isključivo samo za svoje pozamašne džepove u koje su stavili preko 500 miliona evra narodnih para.

Služba za informisanje

Srpska napredna stranka

Ostale vesti možete pročitati ovde.