Gostovanje predsednika Vučića na TV Studio B oborilo rekorde gledanosti

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, nakon punih 10 godina, gostovao je večeras na televiziji Studio B. Njegov domaćin bila je Ivana Vučićević, autor i voditelj emisije “Panorama” i glavna i odgovorna urednica ove televizije. Emisija “Panorama” koja se večeras emitovala oborila je sve rekorde gledanosti.

Emisija “Panorama” koja se večeras emitovala uživo na televiziji Studio B bila je poslednja koja se emitovala ove godine. Gost Ivane Vučićević bio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

U dvočasovnoj emisiji predsednik Vučić govorio je o svim aktuelnim temama u vezi sa unutrašnjom i spoljnom politikom. Pažnja i interesovanje gledalaca za ovu emisiju raslo je iz minuta u minut tako da je, prema merenjima gledanosti koje je sprovedeno putem digitalnih platformi, ono iznosilo 47%.

Inače, ovo izdanje “Panorame” po mnogo čemu je bilo posebno. Pre svega, ovo je bilo prvo gostovanje Aleksandra Vučića na televiziji Studio B nakon punih deset godina. Uz to, gledaoci su bili u prilici da izdanje ove emisije prate iz novog studija koji je po mišljenju mnogih jedan od najsavremenijih. Osim toga, gledaoci televizije Studio B i kompletan informativni program od večeras mogu da prate iz savremenog studija sa novim modernim grafičkim rešenjima.

 

Novi izgled studija za vesti TV Studio B © printscreen TV Studio B

 

Aleksandar Vučić u emisiji Panorama © printscreen TV Studio B

Ostale vesti možete pročitati ovde.