Oblačno i hladno

NOVI SAD: Oblačno sa slabom kišom ujutru, a zatim suvo, popodne uz delimično razvedravanje. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 5, a maksimalna 9 stepeni.

VOJVODINA: Još malo hladnije i oblačno sa slabom kišom pre podne na istoku i jugu. Na severu i severozapadu nastupa delimično razvedravanje tokom dana. Vetar pojačan severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 4, a maksimalna 10 stepeni.

SRBIJA: Još hladnije i oblačno sa slabom kišom, a moguća je i susnežica ponegde u južnoj Srbiji. Na planinama iznad 800 mnv sneg, a severu i severozapadu nastupa delimično razvedravanje tokom dana. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 2, a maksimalna 10 stepeni.

NAREDNIH DANA: U sredu i četvrtak promenljivo oblačno uz moguće malo slabe kiše, a u četvrtak je mogujća susnežica u nižim predelima. Padavina će biti vrlo malo. U petak suvo.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: U većem delu zemlje biometeorološka situacija može nepovoljno uticati na srčane bolesnike i reumatičare. Poseban oprezan se savetuje astmatičarima. Razdražljivost, glavobolja i bolovi u kostima i zglobovima su moguće meteoropatske reakcije. Dodatna opreznost je potrebna svim učesnicima u saobraćaju.

dnevnik.rs / novosadski.info