Novogodišnja noć u Novom Sadu od 15 do 80 evra

Nova godina se približava, a ugostitelji u Novom Sadu se utrkuju u broju posetilaca koji će doček proslaviti baš kod njih. U zavisnosti od ponude i popularnosti objekta, variraju i cene.

Ponude su šarenolike, te se zainteresovani mogu odlučiti za kafane, klubove, restorane ili hotele od čega zavisi i suma novca koju bi trebalo izdvojiti za najluđu noć.

“Novu godinu ću proslaviti kod najboljeg druga I tu će biti svi moji prijatelji, tako da sa njima bi volela da dočekam Novu godinu”.

“Pa ništa imam onu varijantu restoran, muzika uživo, i tako nešto. Nisam više za takve klubove, malo sam stariji pa ne podnosim tu kao buku više. Pa ja i devojka verovatno, odlučićemo se za za neki restoran nismo još, gledamo ponude pa ćemo videti”.

“Proslaviću u krugu prijatelja sa devojkom ovaj u jednom klubu tu u Novom Sadu, I tako. Cene mi ne odgovaraju ali to je cena novogodišnjeg izlaska, tako da ono, mora nešto da se žrtvuje da bi bilo dobro, a biće dobro”, kažu Novosađani.

Zbog velikog interesovanja kako domaćih tako i stranih posetilaca, Grad Novi Sad dozvolio je ugostiteljskim objektima da za novogodišnju noć rade sa produženim radnim vremenom, što će svakako obradovati posetioce, ali i ugostitelje.

“Mi ugostitelji se trudimo da promovišemo ovaj grad time što, priznaćete sve što se dešava u gradu na kraju se završi u ugostiteljskim objektima i odatle se neki poslednji utisci ovaj nose. Na neki način našom ponudom, hranom, pićem, zabavom, ovaj, mi u mnogome utičemo na to da li će se ljudi ponovo vratiti u naš grad i posetiti ga ponovo”, kaže Dragan Stanojević, predsednik Udruženja ugostitelja Novog Sada.

Sugrađani koji odluče da novogodišnju noć dočekaju van svojih domova moraće da izdvoje od 15 do 80 evra za restorane i klubove, dok su za malo luksuznije provode u hotelima cene čak do 250 evra po osobi.

RTV / novosadski.info