Film o Dušanu Bulutu večeras premijerno na Trgu slobode

Kao prvi u nizu događaja kojim će DDOR osiguranje i obeležiti ciklus svojih aktivnosti u vezi sa sponzorstvom Olimpijskog komiteta Srbije, danas će u našem gradu premijerno biti prikazan film “Prati hrabre – Dušan Bulut u priči svog zivota”, koji opisuje razvoj i život Novosađanina nedavno izabranog za najspektakularnijeg igrača basketa 3 na 3 na svetu.

Projekcija filma održaće se u okviru manifestacije “Novosadski Winterfest”, na Trgu slobode u Novom Sadu, sa početkom u 19 časova.

U periodu od 15 do 18 časova posetioce Festivala zabavljaće didžej koji će pripremati atmosferu za dečije takmičenje pod nazivom “Novogodišnji basket izazov”.

Glavnu nagradu, košarkašku loptu sa autogramom, Dušan će uručiti najboljem mladom igraču nakon čega će svi zajedno pogledati premijeru filma “Prati hrabre – Dušan Bulut u priči svog zivota”.

Gospodin Goran Ivanović, direktor Funkcionalne oblasti za prodaju i marketing DDOR osiguranja će Dušanu Bulutu uručiti vaučer za međunarodno putno osiguranje, kako bi bio siguran na putovanjima koja ga očekuju u narednoj-olimpijskoj godini.

Da bi sa sobom poneli nešto pored dobre energije, gostima na događaju biće obezbeđene posebne autogram karte koje će Dušan potpisivati na licu mesta.

Inače, Dušan je zvanično najbolji igrač basketa 3 na 3 na svetu i deo našeg najboljeg tima u basketu 3 na 3 na svetu, a ova disciplina će se po prvi put pronaći i na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. 

Novosadski.info / mojnovisad.com