9. Zimzarije

Pred nama je poslednji deo 9. Zimzarija koji se održava od srede, 8. januara, do utorka, 14. januara!

U tom periodu, naše najmlađe sugrađane čekaju radionice u Kreativnom kampu u školi (dvorište OŠ “Petefi Šandor”) gde će mališani saznati ponešto o tajnama Vavilonske kule, da li duša ima sliku, kakva se misterija krije u ljudskom organizmu i slično. Takođe, u organizaciji Dečijeg kulturnog centra Novi Sad čekaju ih i radionice glume, ali i priče o Egipćanima u teretani, tajnama različitih arhitektura.

Prijatelji dece Novog Sada pričaće o novosadskim heroinama, muzičkim delima koja su obeležila epohe pre nas,…

Play centar dočekuje male Novosađane muzikom za tugu i sreću, vodi ih u avanture i otkrivanje strahova, ali će pričaće i o tome koje su sve prednosti i mane tvrdoglavih odluka koje donosimo.

Šta sve izaziva tugu, gde se krije sreća, da li umemo da razumemo tajne, samo su neke od tema o kojima će se razgovarati na susretima u Centru za proizvodnju znanja i veština.Za one koji više vole računare, Happy Spot je pripremio radionice gde će mališani otkrivati tajne na računaru praveći programe.

Ljubitelji sportskih aktivnosti imaju mogućnost da se oprobaju u zumbi i aikidu, za šta će se postarati Zumba Kids Aikida Ikeda Dojo.Gradska biblioteka ima male izmene u programu, odnosno radionice na temu tajnih znakova i poruka održaće se:- 9. januar – 17-18h- 11. januar – 11-12h- 13. januar – 17-18h.

novosadski.info