Gradonačelnik Vučević: Vučić jeste naš Mesi i za Srbiju je jako važno da on nastavi da obavlja svoj posao

Potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ponovo je uporedio predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa fudbalskom zvezdom Barselone Lionelom Mesijem.

On je gostujući na TV Happy objasnio šta je mislio pod tim kada je rekao da je Vučić srpski Mesi i zašto ga ne treba menjati.

Rekao sam ono što misli većina članstva. Nema logike zašto bi SNS to trebalo da uradi. Vučić nije neko ko je politički istrošen,mkome pada kredibilitet, čovek je koji je nesporno prepoznat u anrodu kao lider, menja stvari na bolje. I da mi promenimo čoveka na pola utakmice ne znam zbog čega, ne mogu da razumem i iskreno sam protiv toga. Mislim da je za SNS i Srbiju, pre svega, mnogo bitno da Aleksandar Vučić ostane da radi ovaj posao – kaže Vučević.

Govoreći o trenutnoj situaciji vezanoj za Kosova, Vučević procenjuje da će se pritisci nastaviti, ali da svima mora da bude jasno da kada dođe do sporazuma, on ne može da bude na isključivu štetu Srba.

Sve što nam se do sada nudlio, bilo je protiv interesa Srba i Srbije – ističe Vučević.

Osvrćući se na izjavu narodne poslanice Msrinike Tepić koja smatra da Srbija lobira za povlačenje priznanja na nečastan način , on ističe da ta izjava zvuči kao da je daje neko ko se bori za nezavisnot Kosova.

novosadski.info / Foto: Saša Pavlić Koki