Ujutru mraz, tokom dana toplije

Od magle i mraza ujutro, do sunčanog vremena tokom dana…

NOVI SAD: Ujutru mraz i magla. U toku dana sunčano i toplije. Vetar slab jugoistočni. Pritisak znatno iznad normale. Minimalna temperatura -5, a maksimalna 6 stepeni.

VOJVODINA: Ujutru mraz i ponegde magla. U toku dana sunčano i toplije. Vetar slab južni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren. Pritisak znatno iznad normale. Minimalna temperatura -6, a maksimalna 8 stepeni.

SRBIJA: Ujutru mraz i ponegde magla. U toku dana sunčano i toplije, mada će biti oblasti gde će se duže zadržati magla uz hladnije vreme. Vetar slab južni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren. Pritisak znatno iznad normale. Minimalna temperatura -9, a maksimalna 10 stepeni.

NAREDNIH DANA: U subotu sunčani periodi sa malo prolaznih oblaka i toplije od proseka. I u nedelju relativno toplo uz promenljivu oblačnost s malo kiše u jugozapadnim predelima popodne i krajem dana. U ponedeljak je moguća slaba kiša.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Relativno nepovoljna biometeorološka situacija za većinu hronično obolelih. Izvestan oprez se savetuje srčanim i cerebrovaskularnim bolesnicima, kao i astmatičarima tokom prepodneva. Kod osetljivih osoba su mogući reumatski bolovi i neraspoloženje.

novosadski.info / dnevnik / Foto: pixaby.com