Oblačno s povremenom kišom

Promenljiva oblačnost s povremenom kišom i malo niža temperatura. Vetar ujutru južni, a zatim severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 6, a maksimalna 11 stepeni.

VOJVODINA: Promenljiva oblačnost s povremenom kišom. Na višim planinama će padati sneg. Temperatura nekoliko stepeni niža. Vetar ujutru južni, a zatim u skretanju na zapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 1, a maksimalna 14 stepeni.

SRBIJA: Promenljiva oblačnost s povremenom kišom. Na višim planinama će padati sneg. Temperatura nekoliko stepeni niža, ali i dalje toplo. Vetar ujutru južni, a zatim u skretanju na zapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 1, a maksimalna 14 stepeni.

NAREDNIH DANA: U sredu i četvrtak sunčani periodi s dnevnim razvojem oblaka i malom šansom za kratkotrajnu kišu u sredu ujutru na jugu. U petak naoblačenje s kišom zahvata sve krajeve uz pad temperature u toku dana.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Očekivana biometeorološka situacija nepovoljno će uticati na većinu hronično obolelih i osetljivih osoba, pa se svima savetuje oprez. Od meteoropatskih reakcija mogući su reumatski bolovi i nesanica. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje maksimalna koncentracija.

dnevnik.rs / Novosadski Info / Foto: Tanjug (Kirsty O’Connor/PA via AP)