GO SNS Novi Sad: Savez za Srbiju je još jednom dokazao o kakvom društvu lešinara se radi

Saopštenjem povodom zatvaranja bazena na Spensu i Slanoj bari, Savez za Srbiju je još jednom dokazao o kakvom društvu lešinara se radi. Oni koji su probleme Spensa godinama gurali pod tepih dok su vladali pod imenom Demokratske stranke, sada uzimaju za pravo da kritikuju dešavanja u vezi sa neispravnošću vode na pomenutim bazenima. Prvi su se oglasili oni koji su kontaminirali Srbiju kriminalom i korupcijom.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu podseća javnost da su hitnom reakcijom gradonačelnika Miloša Vučevića i gradske vlasti bazeni zatvoreni, sve dok se problem sa kvalitetom vode i utvrđivanjem uzroka neispravnosti ne utvrdi. Istovremeno, gradonačelnik Novog Sada naložio je da se sa vlasnicima privatnih bazena nađe rešenje kako sportisti i građani ne bi bili uskraćeni za svoje aktivnosti dok problem ne bude rešen.

Srpska napredna stranka postavlja pitanje Savezu za Srbiju, ali i Novosađanima, da nabroje šta je to za Spens i Sportski centar na Slanoj bari uradila bivša vlast, sem što je krala na javnim nabavkama i tokom tri mandata od 1996. do 2012. godine nije našla za shodno da se uhvati u koštac za najvećim problemom Spensa, a to je potpuna energetska neefikasnost objekta.

Zašto se pitanje prečistača za otpadne vode nije rešavalo za vreme vlasti Demokratske stranke? Zato što im je zdravlje Novosađana bilo „poslednja rupa na svirali“. Nismo zaboravili ni zatrovanu vodu iz gradskog vodovoda. Setite se lešinari ko je tada bio na vlasti…

GO SNS Novi Sad / Novosadski Info