Sunčano i malo toplije

Pretežno sunčano i malo toplije. Duvaće umeren istočni i jugoistočni vetar. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 4, a maksimalna 20 stepeni.

VOJVODINA: Pretežno sunčano i umereno toplo tokom dana. Duvaće umeren istočni i jugoistočni vetar. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 3, a maksimalna 20 stepeni.

SRBIJA: Na severu sunčano, a razvedrava se postepeno i u ostalim krajevima. Samo će u krajnjim jugozapadnim i južnim predelima jutro biti oblačno s kišom. Duvaće umeren istočni i jugoistočni vetar. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 2, a maksimalna 20 stepeni.

NAREDNIH DANA: U četvrtak i petak sunčano i još malo toplije. Za vikend promenljiva oblačnost uz moguću prolaznu kišu i malo svežije u nedelju u odnosu na subotu.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Očekuje se povoljnija biometeorološka situacija za većinu hronično obolelih. Kardiovaskularni bolesnici mogu osetiti tegobe tokom dana. Umor i glavobolja su moguće meteoropatske reakcije. Savetuje se slojevito odevanje u skladu s očekivanom vremenskom prognozom.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Dnevnik (Vanja Fifa)