Umereno toplo

Sunčano i umereno toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni i istočni vetar. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 5, a maksimalna 20 stepeni.

VOJVODINA: Nakon svežeg jutra, tokom dana sunčano i neznatno toplije. Duvaće slab do umeren jugoistočni i istočni vetar, povremeno jači u južnom Banatu, ali sa tendencijom slabljenja krajem dana. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 3, a maksimalna 21 stepen.

SRBIJA: Nakon vrlo svežeg jutra, tokom dana sunčano i malo toplije. Duvaće slab jugoistočni, istočni i severoistočni vetar, u južnom Banatu i Podunavlju umeren istočni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 0, a maksimalna 22 stepena.

NAREDNIH DANA: U petak sunčano i još toplije. Za vikend promenljiva oblačnost uz moguću prolaznu kratkotrajnu kišu ponegde i malo svežije u nedelju u odnosu na subotu.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Biometeorološke prilike pogodovaće većini hronočnih bolesnika. Blagi oprez savetuje se osobama sa srčanim i psihičkim tegobama. Od meteoropatskih reakcija mogući su umor, glavobolja i razdražljivost. Savetuje se oprez svim učesnicima u saobraćaju.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Dnevnik (R. Hadžić)