Malo toplije

Sunčano i malo toplije. Duvaće slab jugoistočni i istočni vetar. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 7, a maksimalna 22 stepena.

VOJVODINA: Nakon svežeg jutra, u toku dana sunčano i par stepeni toplije. Duvaće slab jugoistočni i istočni vetar. Pritisak oko normale i u blagom opadanju. Minimalna temperatura 4, a maksimalna 22 stepena.

SRBIJA: Nakon svežeg jutra, u toku dana sunčano i par stepeni toplije. Duvaće slab jugoistočni i istočni ili promenljiv vetar. Pritisak oko normale i u blagom opadanju. Minimalna temperatura 0, a maksimalna 23 stepena.

NAREDNIH DANA: Za vikend i u ponedeljak promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima. U subotu krajem dana ponegde uz kratkotrajnu kišu. U nedelju nekoliko stepeni svežije i suvo, osim na zapadu i jugozapadu gde može biti lokalne pojave kratkotrajne kiše. Slično vreme i u ponedeljak uz par stepeni višu temperaturu.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Biometeorološka situacija povoljno će uticati na osobe sa hroničnim oboljenjima. Oprez se i dalje savetuje srčanim bolesnicima. U vidu meteoropatskih reakcija mogući su pospanost i pad koncentracije. Savetuje se oprez svim učesnicima u saobraćaju.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Dnevnik (M. Mitrović)