Vučević: “Radosno detinjstvo” se priprema za prihvat dece

Prilikom obilaska radova na produženju Bulevara Jovana Dučića gradonačelnik Miloš Vučević istako da je prioritet i dalje borba za zdravlje građana, te je pozvao Novosađane da se ne opuštaju, jer epidemija nije završena i postoji bojazan da bude ugroženo sve što se postiglo dosadašnjim merama

Nije gotovo dok god imamo i jednog obolelog. Verujem da će polovinom maja stanje biti mnogo bliže normalizaciji, a već sada pijace uglavnom rade, takođe i gradske ustanove kulture, osim pozorišta, ali bez masovnog okupljanja. Po naredbi Gradskog štaba, PU “Radosno detinjstvo” se već sada priprema za prihvat dece kada država donese takvu odluku – izjavio je gradonačelnik.

Dobra vest je da smo dobili jednu ponudu za izgradnju javnih garaža, i to tri podzemne i jedne nadzemne, te razmatramo njenu validnost.

Američki “Epik gejms” nas je zamolio da prolongiramo na mesec dana prodaju Radničke 32, što ćemo usvojiti, jer nam odgovara zbog licitacije koja podrazumeva veći broj ljudi u zatvorenom prostoru. Dobro je što nisu odustali, ali ima i domaćih kompanija koje su zainteresovane za taj lokalitet.

Čekaju nas Radnička 2 i Radnički univerzitet za koji imamo tri neobavezujuće ponude. Neće ovo biti lak kvartal za budžet, ali ćemo izdržati i sačuvati finansijsku stabilnost – izjavio je Vučević.

Novosadski Info / mojnovisad.com / Foto: mojnovisad.com