Toplo i sunčano

NOVI SAD: Toplo sa dužim sunčanim periodima uz razvoj oblaka koji mogu usloviti kratkotrajne lokalne pljuskove popodne. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 16, a maksimalna do 28 stepeni.

VOJVODINA: Toplo sa sunčanim periodima uz razvoj oblaka koji će usloviti kratkotrajne lokalne pljuskove popodne. Vetar slab zapadni i severozapadni, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 14, a maksimalna do 29 stepeni. Uveče je moguća kratkotrajna kiša i lokalni pljuskovi ponegde.

SRBIJA: Vrlo toplo sa dužim sunčanim periodima uz razvoj oblaka popodne koji će usloviti kratkotrajne lokalne pljuskove, najpre na jugozapadu Srbije, a zatim i na severu. Ipak, neće svugde biti pljuskova i u mnogim predelima ostaće suvo. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 12, a maksimalna do 30 stepeni. Uveče je moguća kratkotrajna kiša i lokalni pljuskovi ponegde.

NAREDNI DANI: U ponedeljak i utorak se očekuje češća kiša i pljuskovi uz nižu temperaturu. Do kraja iduće sedmice nestabilno sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenim lokalnim pljuskovima.

Novosadski Info