Prodajom limunade pomažu Nacionalno udruženje dece obolele od raka – NURDOR

Prodaja limunade i đumbirlade na novosadskom naselju Liman 3 kod Оsnovne škole “Žarko Zrenjanin” okupila je nekolicinu predškolaraca i osnovaca. Oni su se ovog leta udružili u humanitarnoj akciji prikupljanja novca za Nacionalno udruženje dece obolele od raka – NURDOR.

Za to udruženje oni su do sada prikupili i donirali preko 30.000 dinara.

Štand sa limunadom i đumbirladom, kafa u termosu, kakao, kolačići, sok od nane, hladan čaj, deo je ponude na Limanu 3 kod Osnovne škole “Žarko Zrenjanin”, gde se svakog dana okupljaju drugari koji su odlučili da ovog leta malim koracima učine ovaj svet malo boljim i humanijim mestom i podsete sve nas na to da, kada se male ruke ujedine, nastaju velika dela.

Jednoglasno je odlučeno da će se sav sakupljen novac na Nurdorovom štandu, uplaćivati Nacionalnom udruženju dece obolele od raka, odnosno njihovim drugarima – malim – velikim herojima.

Prolaznici, komšije i roditelji kažu da im je u ovim toplim danima limunada i đumbirlada sa Nurdorovog štanda, pored okrepljenja, donela i veliku motivaciju da tim malim gestom svakodnevno učine jedno dobro delo.

Ukoliko još niste probali, svakog dana čekaju vas osveženja na štandu, uz sve mere zaštite od koronavirusa, na Limanu 3 kod Osnovne škole “Žarko Zrenjanin” od 16.30, pa do večernjih časova.

Svakog dana mali humanitarci su na štandu sa svim svojim specijalitetima i pozivaju sve sugrađane da dođu i priključe se akciji.

Novosadski Info / RTV / Foto: RTV