“Subotnji razgovori” u Arhivu Vojvodine

“Subotnji razgovori” naziv je događaja koji počinje sutra u deset časova, a mesto održavanja je amfiteatar Arhiv Vojvodine. Prema rečima organizatora, razgovaraće se o raznim temama vezanim za život grada. Osim Arhiva Vojvodine, događaj organizuju “Heror Media Pont” i “Centar za razvoj manjinskih i lokalnih medija”.

“Subotnji razgovori” su prilika za naše sugrađane da upotpune subotnje prepodne, tako što će se u Amfiteatru Arhiva Vojvodine, između ostalog, upoznati sa istorijom našeg grada.

U prijatnoj atmosferi razgovaraće se o ljudima koji su obeležili istoriju Novog Sada. Zbog toga ne treba da čudi što je za moderatora izabran hroničar našeg grada, Zoran Knežev, dok će njegovi sagovornici biti dirigent inkluzivnog meštovitog hora “Ison” Miša Blizanac i član Velikog tamburaškog orkestra Radio-Televizije Vojvodine, Zoran Bugarski Brica, predočava Nataša Heror u ime organizatora događaja “Subotnji razgovori”.

Događaj će biti organizovan uz poštovanje svih propisanih mera, ističe Nataša Heror i dodaje da je dobra okolnost što se organizuje na otvorenom.

Ukoliko gosti prvih “Subotnjih razgovora” Miodrag Miša Blizanac i Zoran Bugarski Brica na kraju ne zasviraju, naši sugrađani mogu posetiti “Inkluzivni festival – Srca u harmoniji”.

U sklopu Festivala će večeras u Sremskim Karlovcima nastupiti inkluzivni hor “Ison”, pod rukovodstvom Miše Blizanca , a gosti će biti i članovi Škole tambure “Sava Vukosavljev”, koju predvodi Zoran Bugarski Brica.

Novosadski Info / RTV / Foto: arhivvojvodine.org.rs