Prijatno toplo

NOVI SAD: Svežije i duži sunčani periodi s malo oblaka. Vetar umeren severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 14, a maksimalna 24 stepena.

VOJVODINA: Svežije i prijatnije vreme sa dužim sunčanim periodima i malo oblaka. Vetar umeren severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 13, a maksimalna 25 stepeni.

SRBIJA: Svežije i prijatnije vreme. Na severu sa dužim sunčanim periodima, a na zapadu i jugu umerena oblačnost uz moguće vrlo malo kratkotrajne kiše na tom području. Ipak, u većini predela ostaje suvo. Vetar umeren severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 11, a maksimalna 28 stepeni.

NAREDNIH DANA: Za vikend sunčano uz vrlo sveža jutra i prijatne maksimalne temperature do 25 stepeni u subotu i par stepeni toplije u nedelju. Početkom iduće sedmice sunčano i još toplije.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Biometeorološka situacija i dalje nepovoljno utiče na srčane bolesnike, a oprez je neophodan i kod nervno labilnih osoba. Kod meteoropata moguća je glavobolja, malaksalost i bolovi u mišićima. U saobraćaju se savetuje dodatni oprez.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Tanjug