Pljuskovi po podne

NOVI SAD: Toplo i promenljivo vreme sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima popodne. Biće i sunčanih intervala. Duvaće umeren južni i jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 15, a maksimalna oko 26 stepeni.

VOJVODINA: Toplo za ovo doba godine i promenljivo vreme sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sredinom dana i popodne. Biće i sunčanih intervala. Minimalne temperature 14, a maksimalne do 27 stepeni.

SRBIJA: Toplo za ovo doba godine i promenljivo vreme sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sredinom dana i popodne. Biće i sunčanih intervala. Minimalne temperature 14, a maksimalne do 30 stepeni.

NAREDNI DANI: U utorak, sredu i četvrtak svežije sa kišom povremenom i kraćim sunčanim intervalima. U petak poboljšanje vremena, a za sledeći vikend sunčanije i toplije.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Nastavlja se period sa relativno nepovoljnim uticajem biometeoroloških prilika na hronične bolesnike. Naročit oprez se savetuje osobama sa bronhijalnom astmom i srčanim tegobama. Meteoropatske reakcije mogu biti izražene u vidu glavobolje, razdražljivosti i bolova u kostima i zglobovima. Povećana pažnja u saobraćaju je preporuka svim učesnicima.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Dnevnik