Uređenje parking mesta u Novom Sadu

Radnici JKP “Parking servis u predviđenom roku, završili su radove na rekonstrukciji parkirališta na Bulevaru kralja Petra Prvog. Radovi su podrazumevali rekonstrukciju 50 parking mesta, kao i 1.200 kvadratnih metara kolovoza i trotoara.

Stevan Lugonja, direktor JKP “Parking servis”,izjavio je da to preduzeće u kontinutetu uređuje i gradi nova parkirališta u gradu.

Nakon novog parkirališta u Radničkoj ulici, uređenja parkirališta na Štrandu i na Trgu Komenskog, na Bulevaru kralja Petra Prvog broj 28 rekonstruisano je 50 parking mesta.

Osim parkirališta urađen je i trotoar, kao i pristupna saobraćajnica. Lugonja ističe “Uz opšti, rekao bih i hronični nedostatak parking prostora, nastojimo da, uz preuređenje i drugačiju organizaciju, građanima omogućimo više parking mesta i na starim lokacijama.

U ovo parkiralište uložili smo sopstvena sredstva, u želji da stanarima, kao i svima onima koji posećuju ovaj deo grada, omogućimo lakše, brže i kvalitetnije parkiranje. Nadam se da ćemo, u skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom, sledeću godinu početi kao što završavamo ovu, koja je bila veoma teška i nepredvidiva: izgradnjom novih parkirališta i garaža, uređenjem i reorganizacijom postojećih, na dobrobit svih nas “rekao je direktor JKP “Parking servis”

Novosadski Info / RTV / Foto: RTV